De afscheidsceremonie

Tijdens de herdenkingsplechtigheid neem je definitief afscheid van je overleden dierbare. Vaak kiezen nabestaanden ervoor om tijdens dit afscheid te vertellen en te laten zien wie hun overleden dierbare echt was, hoe hij of zij in het leven stond. Wij helpen je graag deze plechtigheid op de meest passende wijze invulling te geven. Ook kunnen wij als uitvaartverzorger de herdenkingsplechtigheid volledig voor je begeleiden en verzorgen.

Persoonlijke invulling

Je kunt er ook voor kiezen zelf de regie te nemen en ook zelf de teksten voor te dragen. Maar het is ook mogelijk om via ons in contact te komen met een persoonlijk afscheidsbegeleider, die je inhoudelijk verder kan helpen met teksten en muziek.

Muziek tijdens de uitvaart

Muziek is bepalend voor de sfeer van het afscheid. Je kunt zelf een selectie maken van muziek die je passend vindt voor je overleden dierbare. Mogelijk heeft je overleden dierbare de muziekwens nog vermeld in het document 'Mijn uitvaartwensen'. Je kunt er ook voor kiezen om het gewenste genre muziek aan ons door te geven, waarna wij een muziekvoorstel zullen doen. Misschien kies je liever voor live muziek om een bijzondere sfeer te creëren, zoals een optreden van familieleden of bekenden. Een vertolking door professionele zangers of muzikanten kunnen wij ook voor je verzorgen.

Contact


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.